På vår supportavdelning sitter kvalificerad personal som kan hjälpa dig med alla
de frågor du har kring din närvaro på Internet. Vi har öppet alla arbetsdagar 8-17.

Tveka inte att höra av dig om du vill ha ett snabbt och servicevänligt svar på din fråga.
Ring: 033-10 10 20

Support

Hur loggar jag in med FTP?

Svar:
Internet Explorer har en inbyggd FTP-klient som du kan använda dig av.

1. Öppna Internet Explorer Startknappen / Alla program / Internet Explorer.

2. I adressfältet skriver du in ftp.yr.se och trycker på Enter-tangenten.

3. Fyll i användarnamn och lösenord som du hittar på den värdehandling du har fått
av oss med rubriken Värdehandling för FTP.

Skulle du inte se fönstret Logga in som som skall komma upp efter du har skrivit
in ftp.yr.se i adressfältet och tryckt på tangenten enter är troligtvis port:21 stängd
i ert nätverk, kontakta er nätverkstekniker.

4. Klicka sedan på ikonen sida som finns till höger i Explorer och välj Öppna FTP-platsen i Utforskaren,
fyll sedan i era uppgifter igen och bocka i spara lösenord.

« Tillbaka